Ниска температура прозирне Ветроса

Ниска температура прозирне Ветроса
Mahsulot detali

Зибо Јинминг глазура Цо., Лтд је један од водећих светских произвођача прозирне ветроса ниске температуре и добављачи у Кини, опремљена професионална фабрике и биљке, и нуди бесплатан узорак производа, добродошли да купи нам ниској цени граничне линије ветроса, трећи ветроса паљбу за полирано плочица 300 * 300, љежером глазуре, керамичких разводнити агента, висок степен прозирности ветроса и такође поздрављају провјерити цена , ценовник, истрага и котацију са нама.


Ветроса ЈМ-08

Мрежица : 50-100 мрежица или 90-325 мрежица је обоје слободни

Оригинал : зибо босхан јинминг индустрија зона, Кина

Мин Qтy:1000КГС

Пакет : 25 КГ/торбу са унутрашње трансапрент ПП торбу да бисте спречили влаге или воде.

Предаје и складиште: складиште код кул, суво и вентилирајуће.

Састав : СиО2 62.6% Ал2О3 3,6% К2О 5.2%

На2О 1,2% ЦаО 15.6% МгО 1.87% ЗнО 2.1%

Погодан за струк, граничне линије, мотив фресо, Листелло, декорација плочица, керамичких радовима у двокреветне и трећи паљбе, могу да лете заједно са тецност злато и злато лепљења.

Високо транспарентан и ниским паљбе температуру у опсегу направити добар изглед у ниској температури килн.

Смо добро слава ветроса произвођач у Кини керамичке индустрије, имамо предност у добар и стабилан квалитет и разумној цени, професионалног знања ради лакшег побољшање квалитета и прошире тржиште, тако да ћемо бити веома захвалан ако моземо мало сарадње са малим пробног наредбом на почетку.

Као један од највећих ветроса произвођача и извозника у зибо град, наши производи су извезене у многим земљама као што су Пакистан, Индонезије, Вијетнама и Блиском истоку.

Добродошли на посетите нас!


Fikr-mulohaza