Полирано храброст Ветроса

Полирано храброст Ветроса
Mahsulot detali

Зибо Јинминг глазура Цо., Лтд је један од водећих произвођача полирано Ветроса храброст и добављачи у Кини, опремљена професионална фабрике и биљке, и нуди бесплатан узорак производа, добродошли да купи нам ниској цени Полисхед храброст Ветроса и такође поздрављају да провери цену, ценовник, истрага и котацији са нама.

Ветроса ЈМ-2159

Оригинал : зибо, Кина

Мин Qтy:5 тона

Пакет : 25 КГ / торбу.

Складиштење : Складиште на суво подручје.

Ова ветроса може бити су у производњи листелло, полирано плочица и мицроцрyстал плочица, полирање кристал

плочице , керамичке границе.

Широк домет температура полирање ветроса тако полирано ветроса плочице имати добар изглед, углавном користи за 300 * 300 полирано плочица у двоструки паљбе је свој највећи функција.

Поставили смо Ролер килн који симулирају услове за производњу Фабрика керамичких плочица за тестирање нам ветроса на плочици и купите белина детектор, сјајном детектор и детектор термалне експанзије за тестирање прозирност, сјајном и ЦОЕ, производа за складиштење у магацину након теста у односу. Неквалификованих производ не дозвољавају да транспорта из наше фабрике. Морамо дати све од себе да гарантује наш производ стабилан.

Ми смо компанија глазура веровање у зибо град и лако се користи за купца Марку ветроса наша је основна дужност.

Ово је нам топло продаје ветроса са много година искуства и разумној цени. Ако имате било какво питање за гланцање ветроса, детективи нису ни не оклевајте да нас контактирате.


Fikr-mulohaza