Систем за контролу квалитета у ЈИНМИНГ ОБОЈЕНА глазура ФАБРИКЕ

Следи како створити јинминг компанију за контролу квалитета керамичких фрит из сирове материл да керамичке фрит, и у последњи квалитета поново проверите, цео систем да осигура стабилан за купца керамичких фрит.


1 . направити сигурно набавке материјала квалитета стабилна

Техничар ће анализирати хемијских елемената од стране Мултиелемент брзо анализатор за сваку групу сировина. Узорак материјала би бити спаљена под 1400 ℃ температура након играња питу. Материјали који би бити одобрен користити када се налазу qуалитиед са стандардним материјалима.

2 . смо увек поново извршите тестирање сваке групе керамичких фрит формулу и преко поново у нам lab.it би био организован електронски груписања у радионици пре керамичких фрит формула пролаз теста. све врсте материјала је миxтед добро распоређеним и истопила под 1500 ℃-1600 ℃ температура и сипао у воду да завршити производа.

3 . Поставицемо Ролер килн који симулирају услове за производњу Фабрика керамичких плочица за тестирање нам фрит на плочици и купите белина детектор, сјајном детектор и термална експанзија детектор за тестирање фрит је белина, сјајном и ЦОЕ, складиште производа у магацину након испита квалификована. Неквалификованих производ не дозвољавају да транспорта из наше фабрике. Морамо дати све од себе да гарантује наш производ стабилан. Нам наиело је за решавање проблема које сами и направите практичност у наш купац.


Искрено вас позивамо да посјетите наше јинминг обојена глазура фабрике у Зибо град, Кина.