У потрази за стратешко партнерство са прекоморским земљама

ЈИНМИНГ глазура је произвођач керамичких фрит у зибо град, Кина наменски у истраживање и развој напредних керамичких фрит и бисте жељели подијелити плод са нашим партнерима у целом свету.

Смо не само снабдева квалитета керамичких фрит али такође у потрази за стратешко партнерство са прекоморским земљама. Године праксе у масивне производње и управљање нам омогућити да имају довољно искуства, са којим смо предузети да пружају наши Прекоморски партнери ажуриране производе у овом пољу. На основу локалних ресурса, тржиште потенцијалним и материјалног статуса, помажемо нашим партнерима да завршим лабораторисјки тест и малих или великих размера производе. Наша обавеза је да наш партнер је такође састоје од ажурирани фрит "," планирање производње "," техничка консултантске, оператер је тренинг, истраживање тржишта и сл.

Дошли смо да гарантујем је да наш Прекоморски партнер могао успешно заврши лабораторисјки тест и производити на линији у кратком времену и да настави убрзано задовољавајући профит. Очекујемо да Наша визија добитак ће нас довести више пословних партнера на дуге стазе.

Добро дошли у контакт са нама!