Баоyоу глазура: Поље технологија иновације да искористе зрно високе

"Имамо на тесту килн, материјал направљен специјално производа доступне су сваки дан. Је тренутно проучава како фрит у полирано кристалне Брик баца под слојем глазура, да се производ више јединствених текстуре, производ ушла је у пилот фази. "Бао -Ли Лин, генерални директор глазура, а нова генерација жена глава студија у развоју нових производа. У њеним очима, у тренутној фази трансформације тржишта, фокусирала само на иновације и технологију истраживањем и развојем производа, како би се искористи на тржишту. То може бити очекује да ако успешан развој новог производа, то ће дефинитивно изазвати кристалне Брик баца нови тренд у пољу.

Кристалне Брик баца се користи у зидовима, ходницима и другим местима, полирани кристал плочица користи у земљи у другој половини прошле године. Међутим , ако се производ користи, захтева високе површинске тврдоце и транспарентност и стриктне мере за спречавање појава огреботине. Кристалне Брик баца површинске чврстоће је одређен полирано кристал-растопа, према Ли Лин уведени, драги пријатељу фрит глазура кристал полирано плочица површинске чврстоће до 4800 о/мин, више од других предузећа 4100-4300, такође је далеко више од других предузећа.

Висок квалитет производа без строге производње надгледање и управљање. Добро је познато да фрит "мехурића" феномена 60% нечистоћа из производног процеса. У том циљу, По глазура изузетно еколошке производње, побољшати прашине на радном месту, изолација, чишћење зграде до два сата дневно. У ствари, почевши од октобра прошле године, Бао глазура бар уложила 5 милиона јуана, енергично исправља изградња, побољшање услова за производњу и Оптимизација унутрашње Манагемент, стриктне услове за сваког запосленог мора да се придржава услова да се баве свим аспектима производње. Да би се у складу са међународним стандардима производње енергије и заштиту животне средине, компанија је тешко наоружан у увођењу увезене опреме, аутоматизацију контроле производње, радници електране и око 12 особа, у просеку, сваки уређај треба само један оператер, фабрика производња складног суживота с околином.