Екрану штампају директно у стакло на технологији апликације глазура

Стакло штампање пером

Екран се штампа на стаклу, гравирање и штампање Сито штампа са генералом исто. Стакло опције штампања у тинти за штампање. Стакло штампање мастило се састоји од три компоненте:

(1 ) полако се топи материјал за стакло. Мастило правио стакло стакло се обично састоји од Силика, састоји се од три бор оксид, олово оксид и алуминијум оксида.

(2 ) стакло боје. Штампање имобилизација синдром стакло мора бити кроз велике топлоте синтеринг да сликам на стаклу, стога нема пигмента мастила са органских пигмената, можете користити само неоргански метални оксиди. Једном кроз велике топлоте синтеринг, интегрисање ових оксиди метала и стакла, стакло је на боју. Које се често користе неорганске пигмената за стакло штампање мастило су следећи:

Кадмијум сулфид црвена; жути цхромате олово, кадмијум сулфида, уранијума соли;

Хидроксид зелени; Плави алуминијум процедуру;

Браон ирон оxиде и калцијум оксид, каолин, Бела.

Црни иридијум оксид, манган оксид миx;

Варијације боје су бескрајне на екрану, прелаз да бисте приказали различите различитим тоновима и вредности од различитих сјаја, често више боја корекције.

Фусибле стакло стакло боје да иду заједно и самлети да пудер може да се користи као мастило, такође пудер у праху стакло глазура.

(3 ) на лак. Лак је стакло мастило корице. Састоји се од терпинеол, терпентин, додајући одговарајући везива смоле дистрибуције. Писање пером нафте и имају одређени степен мобилности, стакло глазура пудер може намаз је врло добро, има добар принтабилитy, на синтеринг у стаклу, пре него што је глазура топљења, гасификацију гори чисто, не неповољно утиче на формирање глазура.