Кристално јасан фрит функција

Бити распуштен порцеланске произведених у кристално јасно фрит служи да би растворљива материјала тако отровна сировине слободан отровна, распадом глазура, оксидације на слабљење против, као флукс падом температура синтеринг порцелана, порцеланске и брзо пуца на ниској температури, да пренесем глазура квалитета, мобилизацију функцију робе.

Чишћење Сигнс

1 . метод урањање у хладну воду: користите малу посуду или Куп, ће бити дефанзиван од соли у посуду, место кристал уроњени у води око 30 минута, онда користите малу четкицу, кристал је лагано напред-назад, машући у води на неко време, напољу на сувом са папирне убрусе.

2 . темељно чишћење: користите малу посуду или обрамбене куп Лиангзхуанг након што се со топи у топлу воду, потопи 24 х 10 грама по сату. Коначно , сува са мека памучном. Краљевско стално соли прање, с обзиром на кристал врло, врло велики утицај делова људски, људски је открио. Али не утиче на природну улогу.

3 . брзо чишћење: стицање обрамбене со, закопати пречишћавање кристал. Садња треба 24 сата одједном, а има неку Ману, то је ако је људско у одбрамбене кристал со ће дати људски део емисије.

Стога ако је људски могуће обрадити Вир кристали соли. Изнад 3 дела је релативно једноставна конзервације методе.