Дискусија о Инспекција квалитета говно

Врло брз, ефикасан начин за тестирање, направљен је од фриттед глазура фрит стави на узорцима плочица, експерименте у Ролер, преписао гори након нарезивања систем, проверите узорака глазуре, сјај, прозирност непрозирно, нормалне или свилене ефеката.

Њихов режим операције је да се 100г фрит, након што је направљен од фриттед глазура (манипулисати глазура прецизност, техничке карактеристике, као што је густине, вискозности од глазура) бруљења на узорцима плочица, преостало у густине и квалитет глазура на основу исте чињенице, направио тест стриптиз. Ће покушати у под исти систем од синтеринг испаљивање глазиране плочице, пуцају извршио инспекцију.

Власништво фрит глазура: глазура фрит ситуација увео део сировине у глазура. Када припремате глазура, ако је потребно, мало воде растворљива састојке, као што су љалитру, бораксу итд, мора узети њихове стопе и кварца или других силикат материјала под одређеним прећутног разумевање, а микс, направљен од фрит, дике у воду растворљива материјала у производњи са глазуром отопљеном у води. Као што су боје на трагу Фритс топи унапред, за дистрибуцију пигмента је више глине у глазура мешовити глазура направљена од ситно тло бриљантно има стабилне суспензије и тело се прилагодјава.