Циркон непрозирно штампање глазура за зид плочица

Циркон непрозирно штампање глазура за зид плочица
Mahsulot detali

Зибо Јинминг глазура Цо., Лтд је један од водећих брилијант непрозирно штампања глазура за зид плочица произвођача и добављача у Кини, опремљена професионална фабрике и биљке, и нуди бесплатан узорак производа, добродошли да купи нам је ниска цена цолороббиа керамичких фрит, драгом камену глинице лопта, керамичке мастила, керамичке фрит стакла, стакла фрит и такође поздрављају провјерити цена , ценовник, истрага и котацију са нама.

Непрозирно штампање глазура

Пуца опсег: 1050-1130 ° Ц

Као експерт за керамичких глазура и извозник у зид плочица поље, користите нам ЈМ-6168, ће бити глоссиер и одличан светлије и савршено боја која приказује употребу за високе горње инкјет унутрашњих послова зид плочица за једнокреветне и двокреветне брзо пуцања зид плочица, а боље спљоштеност површина када се примени у 48Т или 32 Т екрана.

Предлог за како се користи:

1 . детективи нису ни користити погодне штампања медиј у свилено Сито штампа или штампање Ролер.

2 . методе помоћу: средњи осушена маттер(глазе поwер + пигмент оф принтинг):принтинг = 1:1.5. Они морају да буду у потпуности помешане и сиевед са 350 попречно пре употребе.


Непрозирно штампања глазура су снаге 325месх и запаковану 25кг на папирној кеси.

Произведени по наредби, 5 дана за производњу доставу, мин количина је 5 т.

Ову инструкцију за штампање непрозирно глазура је само за референцу, можете да пронађу бољи проценат однос према твом стању температура килн, узорак може пружити за коначна потврда.

Ако имате било који услов за штампање непрозирно глазура, детективи нису ни слободно нам реци.


Fikr-mulohaza