Прозирна штампање глазура за зид плочица

Прозирна штампање глазура за зид плочица
Mahsulot detali

Зибо Јинминг глазура Цо., Лтд је један од водећих прозирне штампања глазура за зид плочица произвођача и добављача у Кини, опремљена професионална фабрике и биљке, и нуди бесплатан узорак производа, Добродошли у купи нам ниској цени зибо прозирне штампања глазура одличан прозирне фрит, јинминг глазура, јинминг фрит, керамичке фрит за гранитне плочице и такође слободно проверите цена , ценовник, истрага и котацију са нама.

Прозирна штампање глазура ЈМ-8109

Пуца тем:1050-1120 ° Ц

Употреба : Штампање напајања (30% - 40%) + 60% штампања уље + 10% пигмент за употребу свилене екрана.

Ова метода користи се само за референцу, можете да промените проценат однос да се најбољи ефекат према твом стању температура килн, ми ћемо вам дати узорак за тестирање за коначна потврда.

Прозирне штампања глазура, високо, добро транспарентности, одличан Светлина и досада савршен боја показује, мање поставимо, користите за високе горње инкјет унутрашњих послова зид плочица, то такође могу иду заједно са непрозирно фрит да низак трошак и побољша боја који приказује.

Погодни за металне глазура, може се додати неке цирконијум силикат да напредују АЛ2О3 смрдљивих, и додао да напредују паљбе температура и додао мрље и 2-3% ЗнО да побољша бојење и површински ефекат.


Fikr-mulohaza