Прозирна штампање глазура на поду плочица

Прозирна штампање глазура на поду плочица
Mahsulot detali

Зибо Јинминг глазура Цо., Лтд је један од водећих прозирне штампања глазура на поду плочица произвођача и добављача у Кини, опремљена професионална фабрике и биљке, и нуди бесплатан узорак производа, добродошли да купи нам ниској цени Фосхану прозирне штампање глазура, керамичке стакла фрит, прозирну фрит власт, керамичке фрит моћ, зибо босхан јинминг обојени глазуре фабрике и такође поздрављају провјерити цена , ценовник, истрага и котацију са нама.

Прозирна штампање глазура ЈМ-8111

Пуца температура: 1120-1200 ° Ц

Како се користи: 60% штампање уље + штампања глазура напајања (30% - 40%) + 10% пигмената за употребу боја свиле екрана.

Као експерт за керамичких глазура и извозник у зид плочица поље, користите нам ЈМ8111, високо транспарентан штампања глазура, више глоссиер и више, добро транспарентности, одличан Светлина и досада савршен боја показује, мање поставимо, користите за високе горње инкјет унутрашњих послова зид плочица, а то такође могу да иду заједно са камионом непрозирно фрит да низак трошак и побољша боја који приказује.

Ова метода користи се само за референцу, можете да промените проценат однос према твом стању температура килн, ми ћемо вам дати узорак за тестирање за коначна потврда.

Имате ли нека питања о прозирне штампања глазура? детективи нису ни слободно нас контактирајте.


Fikr-mulohaza