Прозирни Фрит за зид плочица

Прозирни Фрит за зид плочица
Mahsulot detali

Зибо Јинминг глазура Цо., Лтд је један од водећих прозирне фрит за зид плочица произвођача и добављача у Кини, опремљена професионална фабрике и биљке, и нуди бесплатан узорак производа, добродошли да купи нам прозирне фрит дупли брзо пуца ниску цену, прозирну фрит за керамичке плочице, прозирну фрит једну паљбу за унутрашњих послова зид плочица, широк спектар пуца температура фрит за зид плочица , супер-равна прозирне фрит за зид плочица и такође поздрављају да провери цену, ценовник, истрага и котацији са нама.

Прозирни фрит ЈМ802

Место од оригинала: зибо град, Кина

Изглед : прозирна модула

Апликација : за зид сложи једну паљбу и дупли паљбе, погодан за штампање постера и Инк Јет штампање употребу.

Бренд име: ЈИНМИНГ глазура

Прозирни фрит температура омекшавања: 780 ° Ц

Прозирни фрит пуцају температура: 1050-1120 ° Ц

Ц.О.Е:180(×10-7/°Ц)

Цертификат : 9001 и СГС потврду идентитета, ревидираног добављача.

Паковање Детаљи: нето 50кгс/торба, 25тонс у једном 20ГП.

Испорука : у року од 10 дана након депосите плаћање или неопозиво ЛЦ.


Разуман температура млаки тачке и широк распон температура печења нека буде погодан за један брз паљбе и дупли брзо пуца зид плочица, врло добро.

То је супер-гладак прозирне фрит које могу формирати високог сјаја, прилично глатка површина са високо носе отпора. Направи своје плочице више уредан и чист.

Ниска температура фрит и погодан за инкјет штампе, изврсно демонстрација боја.

Углавном користе за по величини од 250*330(мм), 250*400(мм),300*450(мм),300*600(мм) керамичких глазиране унутрашњих зидних плочица.


Како се производи прозирне фрит:

Тестирамо ће његова цистоца и квалитета када све сировина стићи у наше фабрике да одлучи да ли то могу бити квалификовани до стандард, а керамичке фритс су неорганске једињење које након био помешане су истопљени до 1460-1500 ° Ц у посебно килн од фрит топи 24 сата, а касније се истопљени магма охлади у води рапидно производи кристале које према прозирном фрит формулација служе за употребу керамичких плочица. Касније , воде qуенцинг керамичких фрит ће се вади из воде за тестирање квалитета и пакују.


Предности производа:

1 . ценама због признамо низак ниво производње за трансапарент фрит.

2 . свих сировина, као што је жумур фелдспат, цинк-оксида, цирконијум силикат ће бити прегледан под сертификоване ПК. систем, тако да нам најквалитетнијих керамичких фрит увек је стабилан.

3 . стручни тим пружа техничке услуге на продају и инжењера доступне услуге купцима преко мора.

4 . Бесплатни узорци ће бити послат за твој квалитета евалуација и маркетинг активности или да полу-производња за следећи корак.Надамо се да успоставимо добитна комбинација однос са тобом због дуга мандата. Ако имате било какво питање о прозирном фрит, детективи нису ни слободно нам реци.


Fikr-mulohaza