Високи ЦОЕ титанијум Фрит

Високи ЦОЕ титанијум Фрит
Mahsulot detali

Зибо Јинминг глазура Цо., Лтд је један од главних високо цое титанијум фрит произвођача и добављача у Кини, опремљена професионална фабрике и биљке и нуди бесплатан узорак производа, добродошли да купи нам ниске цене високе високе експанзије коефицијент титанијум фрит титанијума енгобе фрит, титанијум глазура фрит, високи цое енгобе глазура, ниска температура и високог цое титанијум фрит и такође поздрављају провјерити цена , ценовник, истрага и котацију са нама.

Титанијумски фрит ЈМ309

Боја : жута прозирна честица
Високо ЦОЕ:300(× 10-7/ ° Ц)
Опсег за испаљивање температура: 1050-1130 ° Ц
Садржај : 8,5% титанијум диоксид (ТиО2)
Функција : средња одличан флексибилност, ниска температура и високог ЦОЕ титанијум фрит

Апликација : Користи за воде-доказ енгобе фрит пастеризованог брзо пуца зидних и подних плочица.

Опис : То је непрозирно и може да повећа белина од енгобе глазура, смањење је енгобе глазуре температура, спречавање керамичких плочица из воде, може се употребити са другим титанијум непрозирно фрит да се најбољи ефекат према температура паљбе.

Зашто изабрати нас:

1 . користимо 8,5% високог квалитета титанијум фрит уверавамо белина и способност отпоран на воду.
2 . ће производимо масовних количина (око 1000-1500 тона) по шифри по времена и процес пеж је непрекидно. Лтекако формулар па титанијум фрит ће бити стабилан и високо квалитетна.
3 . разумне професионално знање да пронађемо најбоље решења да бисте променили и побољша керамичких енгобе реагују стање.


Титанијумски фрит је за керамичке Сировински састав, укључујући титанијум диоксид, који је био спојени у за постављање упаљаиа узастопних килн, угаси да формира чашу и који гранулиран. Сврха ове пред-фузија је да би приказао никакве отровне компоненте нерастворљива и изазвао их да комбинујете са Силика и друге додатне оксиди.
Титанијумски Фрит формирају важан део групе које користе у обрачунских глазура и керамичке глазуре за енгобе фрит.

Имамо стабилну стандарде о титанијум фрит тако да купац Драго ми је да ради са нама.

Fikr-mulohaza