Полу -непрозиран Фрит за зид плочица

Полу -непрозиран Фрит за зид плочица
Mahsulot detali

Зибо Јинминг глазура Цо., Лтд је један од водећих полу-непрозиран фрит за зид плочица произвођача и добављача у Кини, опремљена професионална фабрике и биљке, и нуди бесплатан узорак производа, добродошли да купи нам је ниска цена дупли брзо пуцање пола белог фрит, полу-непрозиран фрит Инк Јет, полу-непрозиран фрит за унутрашњих послова зид плочица, широк спектар пуца полу-непрозиран фрит температура за зид плочица , супер-равна полу-непрозиран фрит за зид плочица и такође поздрављају да провери цену, ценовник, истрага и котацији са нама.

Вруће продаја полуаутоматска непрозирно фрит ЈМ618

Место од оригинала: зибо керамичке индустрије зона, Кина
Изглед : прозирна иестица
Бренд име: ЈИНМИНГ глазура
Млаки тачка: 800 ° Ц
Пуца тачка: 1050-1130 ° Ц
Експанзија коефицијент: 180(× 10-7/° Ц)
Паковање : нето 50кгс/торбу или тона торбе
Време циклуса: у року од 10 дана након примање уговора или кредитно писмо.

Одличан Светлина и добар белина, високо спљоштеност, мање поставимо.

Добро је погодна за један брз паљбе и дупли брзо пуца цилиндар штампање, свилено Сито штампа и Инк Јет штампање због унутрашњих послова зид плочица тиле,300 × 450(мм) и 300 × 600(мм) плочица.
Нам полу-непрозиран фрит може да замени непрозирно фрит користи у керамичких плочица, али цена је јефтиније него у непрозирно фрит направити твој керамичких плочица конкурентнија на тржишту.
Такође нам је полу-непрозиран фрит се могу прилагодити са цирконијум силикат да повећа белина, више право глазура, да побољша ефекат штампања образац иистожу.

Fikr-mulohaza