Полу -непрозиран Фрит за плочице на поду

Полу -непрозиран Фрит за плочице на поду
Mahsulot detali

Зибо Јинминг глазура Цо., Лтд је један од водећих полу-непрозиран фрит за под плочица произвођача и добављача у Кини, опремљена професионална фабрике и биљке, и нуди бесплатан узорак производа, добродошли да купи нам је полу-непрозиран фрит дупли брзо пуца ниску цену, дигитални полу-непрозиран штампања фрит за под плочица, супер-равна полу-непрозиран фрит за спрат плочица, широк спектар пуца полу-непрозиран фрит температура за плочице на поду , полу-непрозиран фрит за унутрашњих послова под плочица и такође поздрављају да провери цену, ценовник, истрага и котацији са нама.

Полу -непрозиран фрит ЈМ617

Место од оригинала: зибо керамичке индустрије зона, Кина

Изглед : прозирна иестица

Апликација : за зидних и подних плочица једну паљбу и дупли паљбе, погодан за штампање постера и Инк Јет штампање користите је за приказивање савршен боја ефекат.

Керамичке фрит температура омекшавања: 800 ° Ц

Керамичке фрит пуцају температура: 1050-1130 ° Ц

Експанзија коефицијент: 180(× 10-7/° Ц)

Паковање Детаљи: нето 50кгс/торбу или тона торбе

Време доставе: у року од 7 дана након примање депосите или кредитно писмо.

Одличан Светлина и добар белина, високо спљоштеност, мање поставимо. Погодан за један брз паљбе и дупли брзо испаљивање, свила-екрана "Штампање" и "Инк Јет штампање због унутрашњих послова зид плочица и под тиле,300 × 450(мм), и 300 × 600(мм) плочица је гоод。

Овај полу-непрозиран фрит имају 5,5% цирконијум силикат, тако да може да замени непрозирно фрит користи у керамичких плочица и имати добар бели визуелни ефекат. И то имам цену предност у поређењу са непрозирно фрит.

Након сакупљања Flintlok.Pa клијената о полу непрозирно фрит, смо увек иде директно у фабрикама, и потражите решења са њиховим техничара заједно. ЈинМинг има стабилан стандарде о квалитету непрозирно фрит камионом, а купац је веома драго да ради са нама.

ЈинМинг техничара можете подесити узорке на време и гарантујемо висок квалитет који очекују купца. Једна од предности је брз и квалитетан сервис који нудимо све наш купац.

Ми смо поуздан поузданог полуаутоматска ентерприсе непрозирно, заједно са нама и ти могу освојити будућност.

Fikr-mulohaza