Цирконијум непрозирно Фрит за зид плочица

Цирконијум непрозирно Фрит за зид плочица
Mahsulot detali

Зибо Јинминг глазура Цо., Лтд је један од водећих цирконијум непрозирно фрит за зид плочица произвођача и добављача у Кини, опремљена професионална фабрике и биљке, и нуди бесплатан узорак производа, добродошли да купи нам ниској цени цирконијум бели фрит за унутрашњих послова зид плочица, дигитални непрозирно штампања фрит за зид напоредно, Инк Јет цирконијум непрозирно фрит за зид плочица , сфф & дфф бели фрит, Инк Јет непрозирно фрит за зид плочица и такође поздрављају да провери цену, ценовник, истрага и котацији са нама.

Непрозирно фрит ЈМ668

Место од оригинала: зибо керамичке индустрије зона, Кина
Изглед : прозирна модула или малу белу
Апликација : за зид плочице једне паљбе и дупли паљбе, погодан за штампање постера и Инк Јет штампање користите је за приказивање савршен боја ефекат.
Ентерприсе бренд: ЈИНМИНГ глазура
Непрозирно фрит температура омекшавања: 800 ° Ц
Непрозирно фрит пуцају температура: 1050-1130 ° Ц
Ц.О.Е : 175(× 10-7/° Ц)
Пакет тип: 50кгс/торба


Супер бели непрозирно фрит, глатка брилијант непрозирно фрит.
Широк распон температура и стабилан квалитет да се прилагоди.
Фрит нам непрозирно, плаво бело и зуто бели је за оба доступна, боја ефекат на нам непрозирно фрит веома је добро за принит пером или свилене екрана принит.
Такође можете да користите нам непрозирно фрит заједно са нам полу-непрозиран и транспарентан фрит за смањење трошкова, истовремено ова формула такође имају добре перформансе.
Предност:
1 . купца из Индонезије, Пакистана, виенам, Африка, Кина локалне користе нам продутс, па смо комуницирати са свих купаца сваке недеље, и стално нам продутс ажурирана према купцу реqуирмент. То је разлог због којег нам непрозирно фрит могу да леадин положај међу кинески непрозирно фрит добављача.
2 . користимо ЛОНГЛИ бренд цинк-оксида (99% садржаја) и ГЛОДСУН цирконијум силикат за производњу керамичких фрит, тако да добар сировина може да осигура стабилан и широк распон температура савршен непрозирно фрит.

3 . имамо специјални килн да се истопи и производе непрозирно фрит током целе године, само производити непрозирно фрит ЈМ668, тако да гарантујемо његов високог квалитета и висока стабилност.


Прихватамо такође прилагођене производе, можете ми послати свој узорак и анализирамо то са нам килн, онда инжењер ће прилагодити сличан узорак вам да тестирате. Такође можете препоручујемо сличне фрит да потврдите ако погодан је за твоју пеж.

Fikr-mulohaza