Цирконијум непрозирно Фрит за плочице на поду

Цирконијум непрозирно Фрит за плочице на поду
Mahsulot detali

Зибо Јинминг глазура Цо., Лтд је један од водећих цирконијум непрозирно фрит за под плочица произвођача и добављача у Кини, опремљена професионална фабрике и биљке, и нуди бесплатан узорак производа, добродошли да купи нам ниској цени дигитални непрозирно штампања фрит за под плочица, цирконијум бели фрит за спрат плочица, цирконијум непрозирно фрит за под плочица, сфф & дфф непрозирно сјајном фрит , Инк Јет непрозирно фрит за спрат плочица и такође поздрављају да провери цену, ценовник, истрага и котацији са нама.

Непрозирно фрит ЈМ669

Оригинал : зибо јинминг, Кина
Боја : прозирно модула
Апликација : за под плочица једну паљбу и дупли паљбе, погодан за штампање постера и Инк Јет штампање користите је за приказивање савршен боја ефекат.
Температура од млаки тачке: 800 ℃
Температура за испаљивање опсег: 1050-1130 ℃
Непрозирно фрит Ц.О.Е: 175(× 10-7/° Ц) ЦОЕ
Паковање детаље: 50кгс/торбу за нето тежину
Време циклуса производње: 8-12 дана након уплате депозита.

Супер бели непрозирно фрит, глатка брилијант непрозирно фрит.адапт широк распон температура и стабилан квалитет.

Служи за Повећавање боју која се приказује на плочици под успети елегантнији изглед.

Сировог материјала од керамике непрозирно фрит се састоји од цирконијум силикат цинк-оксида, жумур фелдспат, Силика кварца, доломита, титанијум оксид, ецт. Након почне помешане, то се ставља у непрозирно фрит пећи за процес са високом температуром од 1550 ℃ да 1600 ℃ и Термичка обрада за очување за 24 сата. Непрозирно фрит за производ готових Кина је транспарентан зрнасти стакло солидно.

1 .Q:Хоw ја могу да знам више о скале твоја фирма?

А : можете да сазнате неке информације по нашем сајту: www.јинмингглазе.

И ако сте занимљиво са нам непрозирно фрит, добродошли да посјетите наше компаније. То је око два сата аутом од Јинан аеродром. Ако сте заузети, свеобухватне способности могу бити верификоване од стране ТüВ Рхеинланд или СГС компаније.

2 .Q:аре ти произвођача која похађају керамике Кина 2016?

А:Yес , имамо нам Бут Б305 на на КЕРАМИКУ сајам у граду Гуангзхоу, од 27-ог да 30тх,Маy,2016.Wе ће се приказати нам ажурирани непрозирно фрит онда. Надам се да смо могли разговарати лицем у лице у наљ сепаре.

3 .Q:цан те именује техничара обратила наша фабрика да бисте тестирали?

А:Yес , имамо богато искуство сервиса купцима преко мора.

Технииари произилази да производите да тестирате ако нам непрозирно фрит погодна је за твоју пеж и проналажење најбољих решења за побољшати твој керамичке плочице квалитета са нам керамичких фрит серију на почетку, такође снабдевамо техничких услуга када нам фрит ће бити на линији за масовну производњу.

Fikr-mulohaza