Зибо Јинминг глазура Цо., лтд (Јинминг глазура) један је од свеобухватног керамичких глазура компанија са производње, истраживања и афтер продају услуга. Установљена и из 1999 године, која се налази у Зибо град, Схандонг провинција, која је позната по томе да у родном граду порцеланске и обојена глазура у Кини. То није само близу из Qингдао Порт, Ризхао Порт и Тиањина Порт, Г205 аутопут и аутопут С29, али такође можете улази масу сировине на локалитету.

Јинминг глазуре углавном производи непрозирно фрит прозирне фрит, полуаутоматска радиоактивну фрит, водоотпорни титанијум фрит, ветроса и штампање глазура, пун-полирани глазура, сјај и сл. Ови производи су био у широкој употреби у унутрашњих послова зид керамичких плочица и плочица под, дневне керамике, санитарије, виши степен од порцелана. Снабдевање више од 100 хиљада тона да наш купац који долазе из Вијетнама, Индонезије, Пакистана, Африке, Блиског истока и домаћи сваке године.

Јинминг глазура добро познајем значај технологије и нових производа, Р &амп; Д (истраживање и развој), увек сарадјивао са Ксиањанг истраживања &амп; Институт за дизајн и индустријска истраживања керамике Сандонг &амп; дизајна Института. Јинминг глазура је тренирао моћан технички професионалци, који је у пун капацитет производње, научна истраживања, услуге продаје и савршен за сваког купца.

Јинминг глазура тежи за опстанак по квалитету прво на тржишту захтјев као упутства, тежи развоју од стране научно -технолошке иновације, на основу стабилности производа, да корисницима пружи најбољи квалитет производа и првокласна услуга. Јинминг глазура инсистирају на принципу интергритy да послујете, следим међусобно поверење и да се користи са корисницима наших услуга.

Искрено смо очекује да успоставимо дуго пословни однос с тобом.